Bianca Drăgușanu, despre problemele pe care le întâmpină fetița ei. Prin ce a trecut Sofia: „I-au luat telefonul…”

27 07. 2024, 08:54
Bianca Drăgușanu, despre problemele pe care le întâmpină fetița ei. Prin ce a trecut Sofia: „I-au luat telefonul...”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre nedreptățile la care este supusă fiica ei din cauza celebrității sale. Iată ce a spus vedeta!

Bianca Drăgușanu are un copil împreună cu Victor Slav, pe Sofia. Se pare că faima ei îi aduce probleme micuței, care se confruntă cu bullying de la copiii de vârsta ei. Mai mult, blondina spune că și ea ar fi fost agasată de părinții de la școala Sofiei.

Bianca Drăgușanu, despre ce a pățit fetița ei

Invitată în podcastul lui Bursucu, Bianca a relatat un subiect mai neplăcut. Mai exact, vedeta a povestit prin ce trece Sofia din cauza faptului că mama ei este celebră.â

”Eu sunt, din păcate, vulcanică și impulsivă, vorbește gura fără mine de foarte multe ori. Încerc, pe cât se poate, să-i spun tatălui ei cu ce se confruntă. În complexul în care stăm, are o comunitate de copii cu care se joacă și, bineînțeles, există acolo o fetiță care dă cu hate doar pentru că e fetița mea, vorbește urât de mine. Dar fetița aceea nu are nicio vină, părinții de acasă, probabil”, a spus Bianca Drăgușanu în podcast.

Sofia, acuzată pe nedrept

Blondina a mai povestit o situație în care fiica ei a fost acuzată de ceva ce nu ar fi făcut. Bianca mărturisește că asemenea situații nu ar trebui să existe între copii cu vârste de 8 ani.

”Copilul meu a fost acuzat recent, în complex la mine, că dă mesaje de pe telefonul ei. I-au luat telefonul, s-au uitat în telefonul ei, c-ar fi dat mesaje să se amenințe între ei ca și copii. A fost o discuție care pe mine m-a depășit. La vârsta de aproape 8 ani să vină o altă fetiță de 8 ani și să-ți spună: `Aaa, ok, dacă n-ai fost tu, a fost mama ta`. Mama ei i-ar fi zis că eu aș fi dat”, a mai adăugat vedeta.

Bianca Drăgușanu, amenințată la rândul ei de părinți

Nu doar fiica ei se confruntă cu astfel de situații. Bianca spune că și ea a trecut prin răutatea părinților de la școală și nu își poate explica de ce.

„A fost o singură dată situația asta (n.r ca Sofia să primească bullying la școală), dar nu ea, cât eu. M-am dus să-mi iau copila prin decembrie, cred că termina școala, și o așteptam în fața școlii. Eram îmbrăcată într-o blană roz, că mie îmi plac blănurile. Am primit mesaje pe Instagram: ‘Data viitoare când vii la școală îmbrăcată în roz, o să te bat pe umăr sau o să te iau de păr, că-ți faci copilul de rușine’. Și i-am spus: ‘De ce-mi scrii de pe un Instagram fals? De ce nu mă suni pe numărul tău?’. Era o doamnă, mi-a dat mai multe detalii. N-am înțeles hate-ul ăsta”, a mai spus Bianca.

Sursă foto: social media